Zoeken naar sportschool utrecht

sportschool utrecht
Fitness en bewegen Bodysports Utrecht.
De meest complete sportschool voor fitness fysiotherapie én preventie in Utrecht. Wil je fitter worden? Wil je een beter figuur? Heb je pijn tijdens het bewegen? Als specialist voor fitness bewegen biedt Bodysports jou dé oplossing voor elke fitness doelstelling! Wij zijn jouw specialist in Fitness Preventie en Therapie. Dé sportschool in Utrecht! Waarom sporten en fitness bij Bodysports in Utrecht? Doe de Online Lidmaatschapstest voor jouw fitness doelstelling. Een doorlopend persoonlijk coaching traject. Professionele begeleiding van jouw persoonlijke sportadviseur. Uitstekende bereikbaarheid en gratis parkeren. Bodysports Utrecht Jouw specialist in Fitness Preventie en Therapie.
workshop utrecht
Sportschool Utrecht.
Betaalbaarsporten Wellness Healthclub Newstyle Utrecht/Maarssen. Betaalbaarsporten Wellness Healthclub Newstyle Utrecht/Maarssen is een sportschool die zich absoluut niet richt op een bepaalde doelgroep. Betaalbaarsporten Wellness HealthClub Ondiep/Thorbeckepark. Wellness Healthclub Ondiep/Thorbeckepark Betaalbaarsporten Wellness HealthClub Ondiep/Thorbeckepark is een sportcomplex wat goed gelegen is voor mensen. Aan de Drift 9 in een schitterend oud pand midden in Utrecht bevindt zich weer een locatie van TrainMore. Betaalbaarsporten Wellness HealthClub Thorbecke.
paaldansen
ALL INN Fitness beste sportschool in Utrecht Overvecht Lombok Oog In Al en Zuilen gratis goedkoop.
Van de BodyPump staat er een extra uur in om je summerbody de gehele zomer te kunnen behouden! VOORDELIG SPORTEN ALL INN FITNESS HEALTH. ALL INN Fitness Health is al 30 jaar de beste sportschool van Utrecht en omstreken. De nummer 1 gym als het gaat om krachttraining en begeleiding. Goed bereikbaar en gratis parkeergelegenheid. De sfeer waar ALL INN Fitness Health bekend om staat is altijd gemoedelijk en gastvrij. Waarom ALL INN Fitness Health? Ruim en divers aanbod aan kracht apparatuur. Ruim en divers aanbod aan cardio apparatuur. Professionele begeleiding van gediplomeerde instructeurs. Gratis en ruime parkeergelegenheid. Gratis gebruik van kluisjes.
dansschool haarlem
Basic-Fit Sportschool Utrecht Europaplein.
Sportschool Basic-Fit Utrecht Europaplein. Europaplein 705 3526WP Route. Maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 22.30 uur. Zaterdag en zondag van 09.00 tot 16.00 uur. 239 88 per jaar. Betaal een jaar vooruit 12x1999. Contractduur 1 jaar daarna maandelijks opzegbaar. Actie 50% korting op het inschrijfgeld gratis badlaken! 19 99 per maand. Contractduur 1 jaar daarna maandelijks opzegbaar. Actie 50% korting op het inschrijfgeld gratis badlaken!
dansschool haarlem
Fitness en Groepslessen Utrecht Sportschool Herenstraat 33.
Sportschool HRNSTR33 is GROEPSLES SPECIALIST maar met persoonlijke aandacht! Bij ons staan sportiviteit sfeer goede begeleiding van de groep als ook individueel voorop. Je kunt zeven dagen per week van s morgens vroeg tot s avonds laat bij ons terecht. Of je nu conditie wil verbeteren spierkracht wil vergroten of wil ontspannen en re-energizen wij bieden een breed scala lestypen aan.
yoga spijkenisse
De Halter Utrecht Fitness.
call optie
Fitness in Utrecht Fantastische aanbiedingen tot 70% op fitness in Utrecht GROUPON.nl.
Kado's onder 25 Kado's onder 10 Eten Drinken Leuke uitjes Hotels Reizen. Ontspan van geest en lichaam met 5 10 of 15 lessen bij Yoga Point in Utrecht. Yoga helpt bij het ontspannen van lichaam en geest en is ook geschikt voor iedereen die wil werken aan wat extra souplesse.
agile training
Fitnesscentrum de WorkOut te utrecht.
Al bijna 40 jaar een transparant all-inclusive beleid. Sporten met een strippenkaart of lidmaatschap vanaf 398 per week. Voor al uw lessen. De meeste groepslessen van heel Utrecht! Altijd trainers die u kunnen helpen! Unieke locaties in het hartje van Utrecht. Blijf op de hoogte! uur per week geopend. uur per week begeleiding. Het leuke vind ik er zijn allerlei type mensen hier. De Utrechter de student allerlei personen en leeftijden. De goede kwaliteit lessen en faciliteiten zijn fijn. De persoonlijke kant de mensen die er werken en vaste klanten zijn uniek. De WorkOut is voor mij een relaxte plek waar ik me thuis voel.
gps tracker
Basic-Fit Sportschool Utrecht Herculesplein.
Sportschool Basic-Fit Utrecht Herculesplein. Herculesplein 375-77 3584AA Route. Maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 22.30 uur. Zaterdag en zondag van 09.00 tot 16.00 uur. 239 88 per jaar. Betaal een jaar vooruit 12x1999. Contractduur 1 jaar daarna maandelijks opzegbaar. Actie 50% korting op het inschrijfgeld gratis badlaken! 19 99 per maand. Contractduur 1 jaar daarna maandelijks opzegbaar. Actie 50% korting op het inschrijfgeld gratis badlaken!
stropdas
Trainen bij ClubSven in Utrecht.
We werken hier dagelijks met veel fanatisme en enthousiasme aan jouw gezondheid. Met dit doel hebben we een professioneel team samengesteld dat is opgeleid volgens één visie. Onze methodiek wordt ondersteund door jarenlange praktijkervaring en is wetenschappelijk onderbouwd. Het doel is om mensen langer en gezonder te laten leven. Onze personal trainers diëtisten en lifestyle coaches zijn jouw tools om grip op je gezondheid te krijgen. ClubSven is hét alternatief voor de onpersoonlijke fitnessfabriek.
remeha avanta cw5
Fitness Utrecht Real fitness. Real Results.
Een grote functionele trainingsruimte Les Mills groepslessen persoonlijke begeleiding uitgebreide krachtapparatuur sauna en small group trainingen zijn altijd bij de prijs inbegrepen. De fitness faciliteiten van Fitland Utrecht. Deze sportschool in Utrecht bestaat uit twee grote groepsleszalen een spinningruimte een zeer ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone een gezellige bar en een ruimte voor de fysiotherapeut. De vrije fitnessruimte van Fitland Utrecht maakt het fitnesscentrum uniek. De combinatie van de kleurrijke toegankelijke Real Fitness Circuit Training zone en de ruige uitdagend CrossBox zorgen ervoor dat zowel de beginnende als ervaren sporter zich thuis voelt in deze functionele trainingsruimte. Daarnaast beschikt het fitnesscentrum over een fantastische spa met onder andere een jacuzzi Finse sauna en een stoombad.
sparta pick up
FitLunetten Fitness en Gezondheid in Lunetten Utrecht.
Dankzij goede begeleiding met training en voeding bij Fitlunetten ben ik afgevallen naar mijn streef gewicht! Zo blij dat ik deze sportschool gevonden heb. De trainers doen er alles aan om je goed te begeleiden door veel persoonlijke afspraken en voedingsadvies Je voelt je bijzonder welkom hier! Al 6 jaar sport ik 2 x per week bij FitLunetten en indien nodig krijg ik goed advies. Ook had ik bij Fitlunetten een goede voorbereiding op mijn eerste knie operatie en een korte revalidatie periode. De tweede knie operatie volgt binnenkort en die zie ik met vol vertrouwen te gemoed. Ik train hier al vele jaren en heb er nog steeds zin in!
liebherr koelkast

Contacteer ons